H ΕΚΠΟΣΠΟ ΝΟΣΤΟΣ σε συνεργασία με την ΙΑΣΙΣ, την ΕΑΔΑΠ και την ΕΡΓΟΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ σας προσκαλούν τη Πέμπτη, 23 Απριλίου και ώρα 12.30 στην αίθουσα Europe Direct του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50 | είσοδος από την οδό Σόλωνος) στην θεματική εκδήλωση «Φιλοξενία αιτούντων άσυλο: Πολλαπλές ταυτότητες και Διαπολιτισμικότητα».

Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται στo πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΜΕΛΛΟΝ – Δομή φιλοξενίας αιτούντων άσυλο» (www.mellonshelter.gr) μέσω του προγράμματος SOAM - Supporting Organizations that assist migrant asylum seeking population in Greece - Υποστηρίζοντας Οργανώσεις που βοηθούν μεταναστευτικό πληθυσμό σε αναζήτηση ασύλου στην Ελλάδα, με Διαχειριστική Αρχή τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ – Γραφείο Ελλάδας) και την χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA Grants).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές/ριες και νέους/ες επαγγελματίες κοινωνικής εργασίας, ψυχολογίας, ανθρωπιστικών, κοινωνικών και παιδαγωγικών επιστημών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Αλεξοπούλου στο τηλέφωνο 210 8224487 ενώ είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εκ των προτέρων αποστέλλοντας το δελτίο συμμετοχής με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Email Subject: SOAM Workshop).

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.


eea  Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία) μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM